سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و فرمود : ] بنده را نسزد که به دو خصلت اطمینان کند : تندرستى و توانگرى . چه آنگاه که او را تندرست بینى ناگهان بیمار گردد و آنگاه که توانگرش بینى ناگهان درویش شود . [نهج البلاغه]

کرامات حضرت محمد

 
 
استقامت پیامبر(چهارشنبه 85 بهمن 25 ساعت 11:52 عصر )
استقامت پیامبر


رسیدن به آرمان بزرگ الهی رایگان و بدون تحمل سختی ها ممکن نخواهد بود. همواره مقابل جبهه نیروی حق, نیروهای شیطانی و باطل صف آرایی می نمایند و در مقابل آرمانهای الهی مانع می سازند. (و ما ارسلنا من قبلک من رسول و لانبی االا اذا تمنی القی الشیطان فی امنیته) « هیچ پیامبری را نفرستتادیم جز اینکه شیطان در مقابل آرزوهای او مانع ایجاد نمود.» آرزوی پیامبر تحقق آرمان الهی و هدایت مردم است. شیطان در برابر این آرمان مخالفت می کند. و موجب انحراف انسانها از مسیر حق می شود. این روش همیشگی شیطان جن و انس بوده و هست. برای مقابله با این توطئه ها مقاومت و روحیه باصلابت لازم است. برای مقابله با تهاجم فرهنگی, تبلیغی و نظامی دشمن پایداری می باید نمود. در برابر هر توطئه به فراخور خودش مقابله نمود. از مشکلات و سختی ها نهراسید. تا ترفندهای دشمن را افشا نموده و فرجام توطئه ها علیع آنان بیانجامد. تبلور دین با پایداری نیروهای حق امکان پذیر است.
برخورد صبورانه پیامبر
رسول الله با رهنمودهای خدای سبحان آن مقدار در راه آرمان الهی خویش استقامت کرد که وقتی از او سؤال شد چگونه این مقدار زود پیر شدی, سوره هود به خاطر این آیه که دستور مقاومت می دهد, و سوره واقعه مرا پیر کرد: ( قیل یا رسول الله اسرع الیک الشیب قاال شیبتنی هود و االواقعه) سیره رسول الله و مقاومت حضرت درس پایداری در راه حق را به همگان می آموزد. رسول الله در تحمل آزار دشمن, سختی های نظام نوپا, کمبودهای جبهه و جهاد, تحمل شکنجه و آزار و کشته شدن یاران, و آوارگی از وطن, و سایر ترفندهای دشمن آنچنان مقاومت نمود که پایداری را از پای درآورد! و این همان تحقق صبر جمیل است که قرآن به آن رهنمود است.( فاصبر صبراٌ جمیلا) «شکیبایی زیبا پیشه کنید»
پیامبر عزیز اسلام از طرف خدا مأمور به صبر بود.
« واصبر حتی یحکم الله» ( صبر کن تا فرمان خدا برسد) و « واصبر فان الله یضییع اجر المحسنین» (صبر کن گه پاداش نیکوکاران ضایع نمی شود) ن و لربک واصبر» ( صبر کن زیرا خداوند در سایه این صبر تو رت رشد می دهد.)
صبر کن که بی حوصلگی تو را در تنگنا قرار می دهد. یونس صبر نکرد گرفتار ماهی شد, « فاصبر لحکم ربک و لاتکن کصاحب الحوت» صبر کن زیرا که وعده های ما به صابران حق و قطعی است.
از اینکه چهار مرتبه فرمان صبر در برابرگفتار مخالفان امده است: «فاصبر علی مایقولون» معلوم می شود بهانه گیریها, نیش ها و تبلیغات و شبهه افکنی ها و توقعات نابجا و آزارهای زبانی بیش از هر چیز دیگر پیامبر را رنج می داد.
در مقابل آن همه فشارها و تبلیغات, تهمت ها, توقعات و انحرافات چه عواملی پیامبر را صابر و پایدار نمود؟
با نگاهی به قرآن درمی یاببیم, خداوند از راههای متعددی پیامبرش را در برابر آن همه جریانات صابر قرار داد.
خداوند وعده داد که دینش برهمه ادیان غالب شود اگر چه مشرکین نخواهند.
وعده داد که کتابش تحریف نشود و در برابر همه توطئه ها, آن را حافظیم؛
وعده داد در مقابل کسانی که می خواهند با دهان نور خدا را خاموش کنند, خداوند نور خودش را به اتمام رساند.
وعده داد که ما تو را از شز استهزاءکنندگان کفایت می کنیم.
وعده داد وارث زمین بندگان صالح خواهند بود. و حکومت آینده چهان برای افراد باایمانی است که اهل عمل صالح هستند.
وعده داد که لشکر خدا غالب و پیامبرانش منصورند.

منابع و مآخذ

1. الگوی زندگی رسول الله, حبیب الله احمدی, انتشارات فاطیما,ص 179 و 181
2. سیره پیامبر اکرم با نگاهی قرآن کریم ،محسن قرائتی ،چاپ سوم ،مرکز فرهنگی درسهایی از قرآن، تابستان 85 ص122-124




 
لیست کل یادداشت های وبلاگ?
 




بازدیدهای امروز: 9  بازدید

بازدیدهای دیروز:0  بازدید

مجموع بازدیدها: 4479  بازدید


» آرشیو یادداشت ها «
» اشتراک در خبرنامه «